Rendelj online vagy hívj most: +36302227000
Pécs

Gluténmentes*

*A gluténmentes pizzáinkat kizárólag gluténmentes alapanyagokkal készítjük, de a 100% gluténmentességet nem tudjuk biztosítani, mert a feltétezés nem gluténmentes konyhai környezetben történik. Emiatt a kész pizza nyomokban tartalmazhat keresztszennyeződésből eredő glutént, tehát a késztermék nem tekinthető gluténmentesnek.
Figyelem: határozottan nem javasoljuk a fogyasztását cöliákiával, dhd-val, glutén ataxiával és búzaallergiával élők számára, és mindazoknak, akik szervezete rosszul reagál a gluténszennyeződésre!

Fontos, hogy tudd, több mint fél évet dolgoztunk azon, hogy mindenféle kompromisszum nélkül tudj gluténmentes pizzát enni és átadni magad a Monkey érzésnek! Dietetikusunkkal összeüllve megalkottuk a tökéletes receptet! Azért minden titkot nem szeretnénk elárulni, de itt vannak az összetevők: rizsliszt, burgonya liszt, kukoricakeményítő, dextróz, só, guarmag, lupin fehérje, szőlőcukor, almarost, E471, E464, E575, víz, élesztő, cukor.

Külön kiemelnénk, hogy laktózmentes sajttal is kérheted a pizzád, mivel tudjuk, hogy sajnos a lisztérzékenység és a laktóz intolerancia kéz a kézben jár! Hamarosan még több választási lehetőséged is lesz! Jó étvágyat kívánunk! A GM pizzákat normál mozzarella sajttal készítjük! Ezt külön kérésre laktózmentes sajtra cseréljük!

paradicsomos alap, mozzarella, sonka, oregánó
paradicsomos alap, mozzarella, sonka, gomba
paradicsomos alap, sonka, mozzarella, ananász
paradicsomos alap, sonka, mozzarella, kukorica
paradicsomos alap, sonka, mozzarella, gomba, kukorica,oregánó
paradicsomos alap, sonka, mozzarella, bacon, oregánó
paradicsomos alap, sonka, mozzarella, szalámi, oregánó
fokhagymás tejfölös alap, mozzarella, tenger gyümölcsei, olíva bogyó
tejfölös alap, csirkemell, mozzarella, brokkoli, kukorica
csípős paradicsomos alap, mozzarella, csípős szalámi, csípős pepperóni, parmezán
paradicsomos alap, gomba, fekete olíva, brokkoli, paradicsom, violife sajt
X